Sorting by

×

Toto EK Dames & Heren 2019

25 april 2019

Van 12 t/m 19 september 2019 organiseert Nederland samen met Frankrijk, België en Slovenië het EK volleybal voor mannen. Het EK volleybal voor vrouwen vindt van 23 augustus t/m 8 september plaats in Turkije, Polen, Hongarije en Slowakije.

Toernooiformule
Het EK 2019 is in vele opzichten bijzonder. Voor het eerst wordt het Europees Kampioenschap georganiseerd in vier landen, en voor het eerst nemen er maar liefst 24 landen deel. De 24 deelnemende landen zijn verdeeld over 4 poules van 6. De top 4 van iedere poule plaatst zich voor de achtste finales. De volleybal-mannen zijn ingedeeld in Poule D en de volleybal-dames zijn ingedeeld in Poule C.

Toto
Om alvast in de EK-sferen te komen voor onze Nederlandse Volleybal Heren en Dames kan je nu onze toto van de Poule fase D van de heren en de Poule fase C van de dames voorspellen. Dit kan uiterlijk tot en met maandag 19 augustus. Hieronder is de totolijst beschikbaar welke je ingevuld kan opsturen naar: vatblad@vv-vat.nl

Hoe werkt het?
Je zet een kruisje bij (1) als je denkt dat het eerst genoemde land wint en een kruisje bij (2) voor winst voor het tweede genoemde land. Aan het einde van de toto worden de uitslagen bekeken en in het geval van gelijk spel wint degene die als eerste zijn tot heeft ingeleverd! Dus zorg ervoor dat je je voorspelling zo snel mogelijk inlevert!