Sorting by

×
volleybal

Evenementen

Volleybalvereniging VAT organiseert elk jaar de VAT Quiz. Dit is altijd een gezellige en spannende avond waarop verschillende teams op een leuke manier kennis en puzzelvaardigheden op allerlei uiteenlopende gebieden kunnen testen en meten met andere teams. Deelname staat open voor teams van maximaal 4 personen. Het inschrijfgeld bedraagt ongeveer €20,- per team. De opbrengsten van de quiz komen ten goede aan de jeugdafdeling van de vereniging. 

De VAT Quiz wordt gehouden bij café-feestzaal Non Plus Ultra, Grindweg 2, 4634 PP Woensdrecht.

Op de Facebook pagina worden regelmatig updates gegeven over de VAT Quiz.

Wil je een team inschrijven, of meer informatie? Stuur dan een mail.

Een keer per jaar, net na het einde van het competitieseizoen, wordt er een sponsorevenement georganiseerd. Alle jeugdleden mogen in 25 pogingen zo veel mogelijk punten proberen te scoren met serveren en hiermee geld ophalen voor de vereniging. Met het geld dat wordt opgehaald worden het hele jaar door extra activiteiten georganiseerd voor alle leden. Mensen kunnen sponseren voor een vast bedrag, maar ook voor een bedrag per punt. 

Het veld wordt in vier vakken verdeeld en elk vak is een aantal punten waard (2, 3, 4 of 5). Met een foute service wordt toch één punt verdient. 

Met de Servothon kunnen ook prijzen worden gewonnen! Degene met het hoogst ingezamelde bedrag krijgt een prijs, maar ook degene met de meeste punten.

Het VATweekend is een sportief weekend voor de jeugd waarin natuurlijk gevolleybald wordt. Daarnaast worden er verschillende andere spellen gespeeld, waarbij gezelligheid en enthousiasme voorop staan. Het weekend begint op zaterdagochtend en eindigt op zondag aan het einde van de middag. We overnachten op een leuke locatie. Kortom, het VATweekend is een gezellig en leuk weekend, waarin veel gespeeld kan worden. 

Voor meer informatie, mail naar activiteiten@vv-vat.nl

Als het Nederlandse dames of heren team een toernooi speelt in een sporthal in Nederland wordt vaak geprobeerd hierbij te zijn als vereniging. De leden gaan dan gezamenlijk naar de sporthal met auto’s of met een bus om te genieten van mooie wedstrijden en om meer te leren over volleybal.

Door het jaar heen worden er natuurlijk nog veel meer andere activiteiten georganiseerd, zoals het familietoernooi, het pepernotentoernooi of het carnavalstoernooi. Bij veel van deze activiteiten zijn ook ouders en vriendjes en vriendinnetjes welkom om mee te komen volleyballen.

VAT Weekend 2019 (25)
Carnavalstoernooi 2019 (5)