Seizoen 2020-2021 van start

14 augustus 2020

De eerste week van augustus is alweer voorbij, het einde van de zomervakantie is in zicht. 

Hoewel deze tijden door corona onzeker blijven, moeten we ook verder blijven kijken en komen we langzaam aan weer dichter bij de start van het nieuwe seizoen. De zaaltrainingen staan al op de planning. Deze zullen aanvangen vanaf 24 augustus.

Het wedstrijdschema is nog steeds in concept. Vanaf 1 september wordt dit definitief. Op dat moment kunnen jullie ook het fluit en telschema verwachten. Net als vorig seizoen worden teams in plaats van individuele spelers ingedeeld om te fluiten en tellen. Het is dan dus ook aan het team zelf om te zorgen dat de bok en/of teltafel bezet zijn. Mochten er problemen ontstaan, twijfel dan niet om te overleggen met de aanvoerder van een ander team of stuur een mailtje naar het wedstrijdsecretariaat. 

Op korte termijn zal het VAT Corona Comité jullie verder informeren over de gang van zaken betreffende indoor volleybal, denk hierbij aan eventuele kleedkamer en douche regels.

Voor nu wensen we jullie nog een fijne vakantie en alvast veel succes en plezier toe. Hopelijk zien we jullie allemaal in de week van 24 augustus weer terug!